Auto-Moto Cestování Doprava Dopravní podnik Krimi Městská policie Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

KRIMI: Řidič červeného auta v Mostě nejprve vybržďoval a pak poplival řidiče autobusu mostecké hromadné dopravy

MOST – Někteří řidiči osobních automobilů, jezdících po Mostě, mají občas zřejmě velký zkrat. Jak jinak si vysvětlit chování řidiče červeného automobilu značky Hyundai.

„Předjel autobus dopravního podniku, který byl plný cestujících a okamžitě ho začal takzvaně vybržďovat. Tohle předvedl dvakrát a potřetí své auto úplně zastavil, přičemž došlo mezi oběma vozidly ke kontaktu,“ popsal událost Daniel Dunovský, ředitel DOPRAVNÍHO PODNIKU měst Mostu a Litvínova, a.s.

Podle jeho slov po třetím zabrzdění vylezl řidič z osobního auta, došel k řidiči autobusu a s přívalem nadávek autobus poplival. Poté už v klidu odjel.

„Vzhledem k tomu, že došlo k ohrožení cestujících v plném autobusu, incident jsme nahlásili Policii České republiky a předali jí kamerový záznam,“ doplnil Dunovský. Celá událost se stala nedaleko zastávky MHD směrem ke Kahanu na lince 30 zhruba 15 minut před 14 hodinou.

Autor: Jiří Holý

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

3 Replies to “KRIMI: Řidič červeného auta v Mostě nejprve vybržďoval a pak poplival řidiče autobusu mostecké hromadné dopravy

Comments are closed.