Finance HZS PR Reklamy Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO: Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje v Ústí nad Labem hledá PERSONALITU/KU na plný úvazek

ÚSTECKÝ KRAJ – Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje v Ústí nad Labem hledá PERSONALITU/KU na plný úvazek. Nástup je možný od 1. dubna 2022. V případě zájmu o toto pracovní místo se můžete hlásit u plk. Ing. Terezy Burianové.

Volné pracovní místo: PERSONALISTA/KA
Počet volných míst: 1
Firma: ČR – Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje
Pracoviště: Horova 1340/10, 400 01 Ústí nad Labem
Komu se hlásit: plk. Ing. Tereza Burianová, tel.: 950 430 150, písemnou přihlášku do výběrového řízení spolu s ověřenou kopií dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání a strukturovaný životopis zaměřený zejména na předchozí průběh zaměstnání, včetně svojí kontaktní adresy, telefonu a emailu, doručte na adresu: Krajské ředitelství HZS Ústeckého kraje, Horova 1340/10, 400 01 Ústí nad Labem nebo na email tereza.burianova@ulk.izscr.cz , v kopii na: michaela.kolesova@ulk.izscr.cz (tel.: 950 430 154).

Dotazy k přijímacímu řízení, nebo k náplni služební činnosti směřujte na tel. 950 430 154, paní Kolešová.

Pracovní úvazek: Plný úvazek
Pracovněprávní vztah: Pracovní poměr na dobu určitou (pracovní smlouva na 1 rok se zkušební dobou 3 měsíce), po zapracování možnost změny pracovního poměru na dobu neurčitou

Minimální stupeň vzdělání: Střední s maturitou/vyšší odborné (libovolný obor)
Mzdové rozpětí: 9. platová třída, rozmezí od 19.730,-Kč do 28.920,-Kč, podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů + osobní příplatek po zapracování.

Požadované dovednosti: Základní uživatelská znalost práce na PC – MS Office.
Výhodou je uživatelská znalost práce v ekonomickém informačním systému EKIS (SAP), řidičský průkaz skupiny „B“, praxe v personální oblasti vítána.
Dále požadujeme spolehlivost, pečlivost, zodpovědnost, flexibilitu, komunikační dovednosti na dobré úrovni a schopnost pracovat v týmu, i samostatně.
Chuť pracovat na sobě a učit se nové věci.

Poznámka k volnému místu: Zajišťování komplexní personální agendy pro určené organizační jednotky (realizace personálních opatření v systému EKIS II. (SAP), úzká spolupráce s oddělením práce a mezd, samostatné rozhodování i práce v týmu).

Podání přihlášek do: 04. 03. 2022 do 15:00 hodin.
Volné od: 01. 04. 2022

 

Autor: redakce
(PR)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz