Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Při střetu dvou osobních aut na Zlínsku skončilo jedno z nich v příkopu na střeše

ZLÍNSKO – V neděli sedm minut po půl osmé večerní vyjeli profesionální hasiči ze Zlína a dobrovolná jednotka z Vizovic k obci Lípa na Zlínsku, kde se střetla dvě osobní vozidla. Jedno z nich skončilo na střeše v příkopu vedle silnice.

Řidič a jeho spolujezdec byli při nehodě zraněni. Hasiči oběma poskytli předlékařskou péči. Následně je předali přivolané posádce zdravotnické záchranné služby, která je po ošetření odvezla do nemocnice k dalšímu vyšetření. Řidič druhého vozidla, který jel sám, vyvázl bez zranění.

Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Příčina a okolnosti nehody jsou v šetření Policie ČR, které hasiči nasvětlovali místo nehody. Po ukončení jejich práce si velitel zásahu hasičů na místo povolal vyprošťovací automobil, pomocí něhož vytáhli vozidlo z příkopu zpět na cestu. Po naložení vraku na odtahový vůz hasiči uklidili silnici od střepů a úlomků.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz