Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Při čelním střetu osobního automobilu s dodávkou u Jaroměře zemřel šedesátiletý řidič

JAROMĚŘ – K vážné dopravní nehodě došlo dnes krátce po půl 11 na silnici č. I/33 mezi sjezdem z dálnice D11 a Jaroměří, na úrovni Jezbin.

Dle dosud  zjištěným okolností se jednalo o čelní střet osobního vozidla Škoda a dodávky Peugeot. Šedesátiletý řidič Škodovky utrpěl zranění, kterým na místě dopravní nehody podlehl a druhý účastník 44letý muž byl následně letecky transportován do Fakultní nemocnice v Hradci Králové s těžkým zraněním.

Komunikace byla zcela uzavřena od 10:40 do 16:00 hodin. Profesionální hasiči z Jaroměře a obou královéhradeckých stanic se sjeli k dopravní nehodě osobního automobilu a dodávky. Ke střetu došlo na silnici č. 33 u Jaroměře v katastru části Semonice.

V osobním vozidle zemřel bohužel na místě člověk, z převrácené dodávky vyprostili hasiči pomocí hydraulického zařízení zraněného řidiče. Ten byl v péči zdravotnické záchranné služby, vrtulník letecké záchranné služby ho transportoval do nemocnice. Hasiči zajistili místo nehody, komunikace byla po dobu policejního vyšetřování a provádění likvidačních prací uzavřena.

Z dodávky musel být odčerpán zbytek pohonných hmot v objemu asi 60 litrů, velitel zásahu povolal technický automobil chemický ze stanice Náchod. Hasiči pak provedli základní úklid vozovky. Jako poslední ukončila svůj zásah jednotka HZS z Jaroměře, a to kolem 14. hodiny. Komunikace byla opět zprůjezdněna až v odpoledních hodinách.

Příčiny a okolnosti tragické dopravní nehody šetří náchodští kriminalisté.

Autor: por. Pižlová Šárka, DiS.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Při čelním střetu osobního automobilu s dodávkou u Jaroměře zemřel šedesátiletý řidič

Comments are closed.