Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Devětadvacetiletý muž na Litoměřicku sexuálně obtěžoval tři nezletilé děti! Jedno z nich se pak stalo obětí zvlášť závažného zločinu

LITOMĚŘICKO – Kriminalisté obvinili 29letého muže ze zvlášť závažného zločinu.

Krajští kriminalisté prověřují zvlášť závažný zločin násilného a mravnostního charakteru, ke kterému došlo v průběhu uplynulého víkendu v Litoměřicích. Podle dosud zjištěných informací mělo dojít k sexuálnímu obtěžování tří nezletilých dětí, z nichž jedno se stalo obětí zvlášť závažného zločinu.

Ihned po přijetí prvotního oznámení jsme začali na případu intenzivně pracovat, v dané lokalitě jsme posílili výkon služby a do pátrání po podezřelém se zapojily desítky policistů v uniformách i civilu.

Ve středu večer policisté zadrželi  29letého muže, kterého kriminalisté z tohoto protiprávního jednání důvodně podezírají. Na základě dosud zajištěných důkazů byl zadržený včera obviněn ze zvlášť závažného zločinu znásilnění a kriminalisté předali státnímu zástupci spis s podnětem k podání návrhu na vzetí muže do vazby.

V případě odsouzení hrozí obviněnému trest odnětí svobody až na dvanáct let.

Autor: mjr. Daniel Vítek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: Devětadvacetiletý muž na Litoměřicku sexuálně obtěžoval tři nezletilé děti! Jedno z nich se pak stalo obětí zvlášť závažného zločinu

Comments are closed.