Finance HZS Krimi Pátrání Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO KRIMI: Profesionální hasiče v pražských Jinonicích okradli neznámí pachatelé, kteří v garážích odcizili věci za 300 000 korun

PRAHA – Policisté pátrají po totožnosti osob, které se vloupaly do stanice HZS v pražských Jinonicích, kde z garáží odcizily vybavení hasičských vozidel za několik stovek tisíc korun. 

Pražští policisté pracují na objasnění případu vloupání, který se stal v neděli 3. dubna v časných ranních hodinách v objektu stanice HZS v Jinonicích. Neznámí pachatelé za použití násilí otevřeli okno v přízemí stanice a vnikli dovnitř. V garážích pak během několika desítek minut prohledali vybavení zásahových vozidel a odnesli si z nich věci za více než tři sta třicet tisíc korun. Jedná se především o rozpínací kleště, pohonnou jednotku, střihač pedálů a další vybavení. Následně objekt i s odcizenými věcmi opustili.

Případ je prověřován pro trestné činy krádež a poškození cizí věci, za což v případě dopadení a odsouzení hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Zajištěné záznamy z kamer nejsou kvalitní, přesto věříme, že by mohly být podezřelé osoby poznány.

Autor: por. Mgr. Jan Rybanský

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO KRIMI: Profesionální hasiče v pražských Jinonicích okradli neznámí pachatelé, kteří v garážích odcizili věci za 300 000 korun

  1. Pingback: wake me up paris

Comments are closed.