HZS Krimi Městská policie Moravskoslezský Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ TRAGÉDIE: Při výbuchu munice v Ostravě při výkopové práci zemřel jeden dělník a druhý byl zraněn! Policisté evakuují desítky lidí z okolí

OSTRAVA – Dnes krátce před osmou hodinou ranní došlo v Ostravě – Hulváky v Knupflerově ulici při výkopové práci k explozi a smrti jedné osoby.  Šlo o dělníka, který výkopové práce prováděl!

Podle předběžných zjištění došlo k explozi munice, při které byla ještě zraněna jedna osoba. Byla předána do péče zdravotníků. Na místě zasahují také policejní pyrotechnici. Evakuovány jsou desítky obyvatel v perimetru cca 300 metrů. Policisté koordinují také dopravu.

Vzhledem k tragické události jsou uzavřeny některé přilehlé cesty. Je částečně uzavřena ulice U Koupaliště, a to v místě napojení na ulici 28. října. Tato páteřní komunikace je prozatím průjezdná bez omezení.

V tuto chvíli jsou všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR na místě a probíhá evakuace osob z okolních domů.

Autor: Honza Vraný
Zdroj: Policie ČR
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz