Auto-Moto Cestování Doprava Krimi Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: Policisté hledají svědky potyčky mezi dvěma muži na vlakovém nádraží v Berouně

BEROUN – Berounští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění osob, a to jak mužů, mezi nimiž došlo k fyzické potyčce, tak i dalších lidí, kteří byli jejími svědky. 

K potyčce mezi dvěma muži, které zachytila kamera, došlo za zatím nezjištěných okolností na vlakovém nádraží v Berouně v pátek 29. března, v době mezi 16:45 až 16:55 hodin. Po celou dobu tomu přihlížely další osoby, které se ale policistům po jejich příjezdu na místo nepodařilo zjistit, neboť odjeli vlakem pryč.

https://www.youtube.com/watch?v=2HRtCmxn5jk

Proto se v této souvislosti obracíme na všechny občany, kteří poznávají napadající se muže na videozáznamu nebo mají k nim jakékoliv poznatky či ví, kde by se mohli nacházet, aby nás kontaktovali na tísňové lince 158. Také žádáme ostatní osoby, které byly svědky napadení, aby se nám ozvali kvůli objasnění celého incidentu.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

Autor: por. Bc. Michaela Richterová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz