Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví ZZS

TRAGÉDIE: Dva lidé dnes nepřežili na Rychnovsku čelní střet osobního auta s kamionem

RYCHNOVSKO – Dnes o půl desáté dopoledne se na silnici 1/11 u Vamberku na Rychnovsku stala vážná dopravní nehoda, při které zemřela na místě jedna osoba, druhá pak bohužel v nemocnici.

K nehodě pravděpodobně došlo tak, že řidič osobního vozidla jedoucí od Vamberku po projetí levotočivé zatáčky přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem. P čelním střetu skončilo havarované osobní auto na střeše!

Devětasedmdesátiletý řidič osobního auta byl ve vážném stavu letecky transportován do nemocnice, kde v odpoledních hodinách zemřel. Jeho o dva roky mladší spolujezdkyně zemřela na místě.

Řidič kamionu vyvázl bez zranění. Alkohol u něho policisté vyloučili dechovou zkouškou. Komunikace byla zpočátku zcela uzavřena, řidiči museli využít objízdnou trasu. Následně byl provoz řízen kyvadlově a od 14.30 hodin byl plně obnoven.

Přesná příčina nehody je předmětem dalšího šetření rychnovských policistů.

Autor: por. Iva Kormošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz