Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Školní okénko Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté intenzívně pátrají po 13leté dívce z Benešovska, která doma zanechala dopis na rozloučenou! Neviděli jste ji někde?

BENEŠOVSKO / KOLÍN – Policisté intenzívně pátrají po 13leté dívce z Benešovska, která doma zanechala dopis na rozloučenou a od té doby je nezvěstná a nepodává o sobě žádné zprávy… Dívka je zanesena do policejního systému databáze DÍTĚ V OHROŽENÍ!

Podle poznatků policistů by dívka mohla by být ve vlaku z Prahy směrem na Kolín. „Z důvodu obavy o její život žádáme všechny, aby kontaktovali linku 158, pokud dívku někde uvidí,“ vzkazují policisté.

Policisté z Benešova vyhlásili pátrání po 13leté Kateřině Pazderové, která byla naposledy viděna dnes v ranních hodinách v Týnci nad Sázavou.

Doma zanechala dopis, ve kterém uvádí, že odchází z domova a je zde důvodná obava o její zdraví a život. Dívka by se mohla pohybovat ve vlaku ve směru z Prahy na okres Kolín.

Pohřešovaná je asi 160 cm vysoká, má středně dlouhé hnědé vlasy, hnědé oči a nosí rovnátka. Na sobě by měla mít černou mikinu, černé kalhoty, bílo – černé boty značky Nike a školní tašku lososové barvy značky Puma. Na levé ruce nosí stříbrný prstýnek s modrým kamínkem.

„Žádáme všechny, kteří mohli dívku vidět a mají jakékoliv informace o tom, kde by se mohla pohybovat, aby veškeré informace sdělili policistům na linku 158. Za pomoc s pátráním děkujeme.“

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz