Jihomoravský Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Muž, který v Brně napadl dívku, se dnes sám přihlásil policistům!

BRNO – Brněnští kriminalisté vyšetřují napadení nezletilé dívky, které se stalo při venčení psa v pondělí v Juliánově v parčíku ve Slatinské ulici poblíž tamní základní umělecké školy.

Asi třicet minut po čtrnácté hodině zatím neznámý muž dívku zezadu napadl a několikrát ji praštil do obličeje. Když upadla na zem, navíc ji několikrát kopnul. Ještě před tím, než došlo k napadení, které mělo sexuální podtext, dívka stačila zavolat svému otci. Ten reagoval okamžitě. Když nemohl sám rychle na místo, alarmoval dva kamarády. Ti možná pachatele vyrušili a záhy dívku našli v parku v bezvědomí.

V dáli pak zahlédli odcházejícího pravděpodobného agresora. Kriminalistům vyšetřujícím případ se podařilo získat kamerové záznamy, na nichž se pohybuje muž, který by jim mohl poskytnout velmi důležité informace k incidentu. Kamera zachytila muže ve věku mezi dvaceti až pětadvaceti lety, asi 180 cm vysokého, štíhlé sportovní postavy. Na sobě měl tmavé tričko, tmavé kraťasy a bílé sportovní boty. Na hlavě pak bílou kšiltovku a na očích zrcadlové sluneční brýle. Na zádech batoh ve žluto modré kombinaci s výrazným nápisem.

„Muž ze záznamu se po jeho zveřejnění přihlásil policistům. Prověřování případu nadále pokračuje,“ dodávají policisté.

Autor: por. Bohumil Malášek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz