HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: Na Vsetínsku od ranních hodin hoří rodinný dům! Na místě zasahuje osm hasičských jednotek

VSETÍNSKO – U požáru rodinného domu v Loučce na Vsetínsku dnes v ranních hodinách zasahovalo 8 jednotek hasičů. Hlášení o požáru hasiči přijali ve 3:10 hodin.

V době příjezdu hasičů byl dům již celý v plamenech. Nezranění 3 obyvatelé domu stáli opodál. Na místo požáru se dostavil i starosta obce. Dům byl odpojen od přívodu elektrického proudu. Hasební zásah byl veden pouze z venku, protože objekt byl postaven z buněk, nad nimiž byl postaven krov. Objekt byl zateplen polystyrénem a obložen dřevem. V dýchacích přístrojích hasiči požár uhasili několika proudy vody.

Požár zjistila dcera majitelky. Ta vzbudila ostatní členy domácnosti. Muž se snažil před příjezdem hasit rozváděč elektro pískem. Dceřina matka utrpěla psychický otřes a musela jí být poskytnuta pomoc. Příčina požáru zůstává v šetření hasičů.
Požár způsobil škodu v předběžné výši 2,5 milionu korun.

U požáru zasahovaly jednotky hasičů:
HZS Zlínského kraje stanice Valašské Meziříčí a Sbory dobrovolných hasičů obcí Kunovice, Kelč, Poličná, Loukov, Bystřice pod Hostýnem, Loučka a Podhradní Lhota.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(RŽ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz