Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Jeden řidič nepřežil čelní střet dvou osobních aut na Nymbursku

NYMBURSKO – K dnešní tragické dopravní nehodě, k níž došlo okolo 17. hodiny, na silnici I. třídy č. 11, v katastru obce Opočnice na Nymbursku, vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému, včetně záchranářského vrtulníku. Jednu osobu se bohužel nepodařilo zachránit.

Ke střetu dvou osobních vozidel došlo mezi obcemi Vlkov pod Oškobrhem a Dlouhopolsko, za křižovatkou na Hradčany. Na tomto úseku řidič automobilu Ford z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozem Hyundai. V důsledku nárazu byl Hyundai odmrštěn do silničního příkopu a druhé vozidlo zůstalo na komunikaci.

Pro řidiče Fordu, který utrpěl těžké zranění, vzlétl záchranářský vrtulník a transportoval ho do jedné z pražských nemocnic. Druhého řidiče se i přes veškerou snahu záchranářů bohužel nepodařilo oživit a na místě zemřel.

Okolnostmi a příčinou dopravní nehody se zabývají nymburští kriminalisté, kteří u zemřelého nařídili soudní pitvu pro přesné zjištění příčiny smrti.

Silnice I. třídy č. 11 byla obousměrně zcela uzavřena kvůli záchranářským pracím, šetření a dokumentace policie do 20 hodin.

Autor: por. Bc. Michaela Richterová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “TRAGÉDIE: Jeden řidič nepřežil čelní střet dvou osobních aut na Nymbursku

Comments are closed.