Krimi Městská policie Pátrání Policie Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Rozepře mezi cizinci v jedné z firem v Holešově na Kroměřížsku skončila vraždou! Pachatele policisté dopadli

HOLEŠOV – Včera před polednem došlo v jedné z holešovských firem ke spáchání závažného trestného činu vraždy. Incidentu předcházela rozepře mezi dvěma třicetiletými cizinci, kteří se navzájem znali. Jeden z mužů druhého bodl nožem a ten následně zranění podlehl. Pachatel poté z místa činu utekl.

Z tohoto důvodu probíhala na Holešovsku rozsáhlá pátrací akce, do které policisté zapojili veškeré dostupné síly a prostředky. Po muži pátrali pořádkoví a dopravní policisté, kriminalisté i prvosledové hlídky. Nápomocni jim byli také policisté ze zásahové jednotky z Brna a rovněž jsme využili policejní vrtulník. Na základě zjištěných informací se policistům podařilo krátce před druhou hodinou podezřelého cizince zadržet na autobusovém nádraží ve Fryštáku.

Nyní s ním krajští kriminalisté provádí úkony trestního řízení. Muž je podezřelý z trestného činu vraždy, za což mu hrozí deset až osmnáct let ve vězení. Obvinění pravděpodobně padne v nejbližších dnech.

Autor:  mjr. Mgr. Simona Kyšnerová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Rozepře mezi cizinci v jedné z firem v Holešově na Kroměřížsku skončila vraždou! Pachatele policisté dopadli

Comments are closed.