Krimi Městská policie Pátrání Policie Složky IZS Technika Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté na Pelhřimovsku pátrají po pohřešované patnáctileté dívce, která se nevrátila s dcerou z vycházky do střediska výchovné péče

PELHŘIMOVSKO –  Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce s dcerou z Pelhřimovska. 

Patnáctiletá dívka se nevrátila se svojí dcerou z vycházky v pátek 17. června v odpoledních hodinách do střediska výchovné péče v Černovicích, kde má být umístěna. Do současné doby se do zařízení pro mládež nevrátila a je nekontaktní. Policisté ihned po přijetí oznámení začali po pohřešované dívce a její dceři pátrat.

Dívka je vysoká přibližně 160 cm, má kulatý obličej, štíhlou postavu s viditelným poporodním bříškem a dlouhé odbarvené vlasy do hněda. Na levém horním předloktí má vytetované velké písmeno M, na pravém rameni velké písmeno B a nad kotníkem levé dolní končetiny symbol +. Při odchodu měla na sobě oblečený krátký černý overal. Dívka užívá léky, které u sebe v současné době nemá. Dle zjištěných informací má kočárek modré barvy.

Policisté po dívce a její dceři vyhlásili celostátní pátrání. Veškerými dostupnými informacemi, včetně popisu pohřešovaných, disponují policejní hlídky. Dívku společně s dcerou se však do současné doby vypátrat nepodařilo. Policisté po nich i nadále pátrají. Dívka se v současné chvíli může pohybovat kdekoliv na území republiky.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka s dítětem mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Autor: prap. Ing. Michaela Lébrová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Policisté na Pelhřimovsku pátrají po pohřešované patnáctileté dívce, která se nevrátila s dcerou z vycházky do střediska výchovné péče

Comments are closed.