Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Hlavní silniční tah na trase Trutnov – Pec pod Sněžkou směrem na Horní Malou Úpu zůstává po včerejším tragickém pádu stromu na auto až do dnešního odpoledne uzavřen

TRUTNOVSKO – Hlavní silniční tah na trase Trutnov – Pec pod Sněžkou směrem na Horní Malou Úpu zůstává po včerejší tragické události až do dnešního odpoledne uzavřen! A to z důvodu prošetření možného pádu dalších stromů na vozovku. 

Při pádu mohutného stromu na projíždějící osobní automobil totiž včera odpoledne zemřeli ve zdemolovaném autě tři lidé, čtvrtý skončil s těžkým zraněním v nemocnici. Okolnosti smrtelné nehody i nadále vyšetřují policisté.

Jak jsme již včera informovali přivolaní hasiči museli ze zcela zdemolovaného auta celou posádku vyprostit. Zraněného 76letého řidiče následně vrtulník leteckých záchranářů transportoval do nemocnice. Třem dalším osobám již nebylo pomoci. Na místě zemřely dvě ženy ve věku 76 a 88 let a 15letý chlapec. K tragédii došlo asi 200 metrů za odbočkou ze silnice Trutnov – Pec Pod Sněžkou směrem na Horní Malou Úpu.

Z preventivních důvodů tak i nadále zůstává úsek zcela uzavřen a lesní správa kontroluje okolní stromy poblíž silnice. S uzávěrou silničního úseku tak počítejte asi do dnešní 15. hodiny.

Autor: redakce
Foto: Hasiči obce Horní Maršov

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz