Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Na Uherskohradišťsku se střetla tři auta! Jeden z řidičů nehodu nepřežil, další dva skončili v nemocnici

UHERSKOHRADIŠŤSKO – Tragická nehoda uzavřela na několik hodin silnici I/50, vedoucí na Slovensko, v úseku mezi obcemi Popovice a Veletiny na Uherskohradišťsku. Pár minut po jedné hodině odpolední byli na místo vysláni profesionální hasiči ze stanic Uherské Hradiště a Uherský Brod. Ti po příjezdu na místo zjistili, že se jedná o střet tří osobních vozidel.

Řidič nejmenšího auta tovární značky Toyota Yaris utrpěl velmi vážná poranění. Přivolaní záchranáři s asistencí hasičů prováděli u muže resuscitaci. I přes veškerou snahu zasahujících muž vážným zraněním na místě podlehl. Řidiči dalších dvou vozidel, a to Ford Mondeo a Peugeot Partner, utrpěli zranění a byli následně převezeni do nemocnice.

FOTOGALERIE…

Hasiči provedli stabilizaci vozidla Toyota proti pohybu. U všech automobilů provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Po střetu aut došlo k úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem.

Jakmile to okolnosti dovolily, pomohli hasiči s naložením aut na odtahový vůz a poté uklidili vozovku.

Příčina a okolnosti nehody jsou i nadále v šetření Policie ČR.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz