Cestování Kultura Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

FOTOGALERIE: Kadaň hostila letošní 18.ročník hudebního festivalu Vysmáté Léto

KADAŇ – Město Kadaň  se pyšní nejen nejužší uličkou v České republice, ale také již 18. ročníkem festivalu, který zve každým rokem převážně velmi populární  kapely, které se střídají na  pódiu. Tento rok se SASME Kultura a.s.  rozhodlo, že rock a pop hudbu rozdělí do dvou dnů a to v pátek byl o Rock kapelách.

Druhý den  v sobotu pop music  vystoupily hudební umělci a umělkyně například v pátek Jamaron, Horkýže Slíže, Eletric Lady dalšími účinkujícími byli Harlej a Vypsaná Fixa , další den  festivalu oživily tyto kapely na popové scéně Kapitán Demo,SIMA, Ben Cristovao, Jordán a Ema Smetana  a předposlední kapelou  úchvatným koncertem kapely OLYMPIC který na svůj  krásný věk Petra Jandy a s  jeho kapelou oslavily 60 let na hudební scéně a na závěr festivalu obstarala  LENNY.

A na co jste mohli narazit na dvoudenním festivalu? Ulička plná streetfoodu a Regionálního občerstvení, které se na festivalu objevily, jako přijela i se svou nabídkou Farma Drmaly se svými výrobky konkurovali spolu s Farma Doupov. Nejen to i  „pitný režim,, vás vtáhla do dobré nálady s pěkně tématickou bezednou láhví Vysmátého Léta. Letos ve stánkách nešlo platit hotově ani kartou platilo, už zmodernizované platby na festivalech ničím jiným než je NFC TRON čip, na který jste si mohli navolit libovolnou částkou a pak s ní platit vše co šlo zakoupit na festivalu Vysmáté Léto.

Veškeré další informace a podrobnosti jsou i na www.vysmateleto.cz.

Podívejte se také na fotogalerii z vydařeného  roku 2022:

Autor: Lukáš Dlask, Klára Homolová 
Foto: autor

Barbara Holincová
Externí fotoreportérka barbara.holincova@jvpress.cz

One Reply to “FOTOGALERIE: Kadaň hostila letošní 18.ročník hudebního festivalu Vysmáté Léto

Comments are closed.