Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Na Vsetínsku se střetla tři auta a motorkář, ten utrpěl závažná zranění a byl letecky transportován do nemocnice

VSETÍNSKO – Téměř šest hodin zasahovali profesionální hasiči ze Vsetína u vážné dopravní nehody, která se včera stala v odpoledních hodinách u obce Jablůnka a uzavřela tak hlavní silnici na Vsetín.

Po příjezdu k místu nehody hasiči průzkumem zjistili, že se zde střetla tři osobní vozidla s malým motocyklem. Při nehodě byl velmi vážně zraněn motorkář. Hasiči asistovali posádce zdravotnické záchranné služby při jeho ošetření. Vzhledem k rozsahu zranění byl na místo povolán vrtulník, který transportoval muže do ostravské nemocnice.

Dále byl zraněn řidič vozidla Fiat, kterého převezl sanitní vůz do nemocnice k dalšímu vyšetření. Řidičky z dalších vozidel vyvázly bez zranění.

FOTOGALERIE…

Hasiči u automobilů provedli protipožární opatření a odpojení autobaterií. Po střetu unikly z motocyklu provozní kapaliny, které hasiči zasypali sorbentem.

Příčina a okolnosti nehody, která na několik hodin uzavřela silnici, je nyní v šetření Policie ČR. Jakmile to situace dovolila uklidili hasiči silnici a vrátili se zpět na svou stanici.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Na Vsetínsku se střetla tři auta a motorkář, ten utrpěl závažná zranění a byl letecky transportován do nemocnice

Comments are closed.