Auto-Moto Cestování Doprava Ekologie Finance Kultura Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

NA AKTUÁLNÍ TÉMA: Skalní převis nad železniční tratí mezi Karlštejnem a Zadní Třebaní bude částečně stržen! Dnes a zítra bude zcela zastaven železniční provoz v tomto úseku

KARLŠTEJN – Skalní převis nad železniční tratí mezi Karlštejnem a Zadní Třebaní musí být na základě rozhodnutí odborníků částečně stržen.

Dnes, tedy v úterý a ve středu tak bude mezi 7.00 a 19.00 hodinou zcela zastaven železniční provoz v tomto úseku. Vlaky budou nahrazeny autobusy nebo vedeny odklonem.

Za regionální spoje jsou zajišťovány autobusy náhradní dopravy. Cestující mohou pro jízdu do Berouna využít i pravidelné osobní vlaky Praha – Rudná – Beroun.

Vlaky EC 357 a EC 350 budou v úseku Praha-Smíchov – Beroun a opačně vedeny pomocí motorové lokomotivy odklonem přes stanici Rudná u Prahy.

Vlaky relace Praha hl.n. – München Hbf budou (vyjma vlaků EC 357 a EC 350) v úseku Praha hl.n. – Beroun odřeknuty. Cestující náhradou využijí vlaky linky R26 dopravce Arriva (rychlíky ČB – Praha hl.n.), popř. výlukové autobusy za rychlíky linky R16 (Klatovy – Praha).

Zdroj: Správa železnic
a České dráhy

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz