Auto-Moto Doprava HZS Krimi Plzeňský Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Řidič na Plzeňsku nepřežil náraz automobilu do stromu

PLZEŇSKO – K vážné dopravní nehodě osobního automobilu mezi městy Horní Bříza a Trnová, kde osobní auto narazilo do stromu dnes vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR.

Po příjezdu jednotky HZS ze stanice Plzeň – Košutka bylo zahájeno vyprošťování jedné zaklíněné těžce zraněné osoby na místě řidiče. Po vyproštění hasiči předali zraněnou osobu do péče záchranné zdravotní službě, která hned zahájila resuscitaci, jelikož osoba nejevila známky života. Bohužel i přes veškerou snahu záchranářů lékař nakonec musel konstatovat smrt. Zranění byla tak rozsáhlá, že byla neslučitelná se životem.

I přes to vše patří velké poděkování lékařce sloužící u ZZS, která byla na místě jedna z prvních a dopravní nehodu nejen nahlásila, ale okamžitě začala pomáhat zraněné osobě.

FOTOGALERIE…

Jejím jménem ZZS děkuje všem svědkům přítomných na místě, kteří lékařce byly na místě do příjezdu všech složek „k ruce“ a velice jí při záchraně pacienta pomáhali, jak při zabezpečení vozu proti pádu ze srázu, tak při zajištění přístupu k pacientovi.

Zdroj: HZS Plzeňského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz