Krimi Městská policie Pátrání Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO KRIMI: Zloděj se vloupal do domu na Mělnicku, zatím co jeho majitelé spali! Poznáte podezřelého na záznamu? 

MĚLNICKO – Mělničtí policisté se aktuálně zabývají případem vloupání do rodinného domu v Mělníku. Do něj se v kolem 2. hodiny ranní dne 24. června 2022 vloupal zatím neznámý pachatel, a to v době, kdy majitelé domu spali.

Celá událost se odehrála mezi 2:10 až 2:20 hodinou, kdy zatím policistům neznámý pachatel překonal oplocení pozemku u rodinného domu, vnikl na pozemek a následně vstoupil i do rodinného domu.

Ve vnitřních prostorách prohledal vstupní chodbu, část kuchyně a obývací pokoj.

https://www.youtube.com/watch?v=Te8HWTx49Fo

Z domu nakonec odešel s kradenými věcmi v hodnotě 100 tisíc korun, a to jak na odcizené hotovosti, ale i odcizených věcech. Jednalo se především o elektroniku- notebook, sluchátka, tablet, ale i doklady a platební karty.

Majitelka domu v noci zaznamenala menší hluk před domem, ale nikoho podezřelého u domu neviděla. To že se do domu někdo vloupal a kradl, zjistili majitelé až další den dopoledne, kdy si všimli, že jim chybí peněženky s doklady a nějaké další věci, proto celou věc okamžitě ohlásili mělnickým policistům. Zároveň policistům poskytli kamerové záznamy, kde je podezřelý muž zachycen.

Policisté věří, že by jej někdo mohl poznat především podle oblečení. Mladší muž, štíhlé postavy měl na sobě oblečenou pravděpodobně bílou mikinu na zip s výraznými nápisy ve stylu graffiti, kraťasy a sportovní tenisky.

Poznáváte podezřelého muže na kamerovém záznamu nebo máte jakékoliv informace, které by policistům při pátrání a objasnění případu mohly pomoci? Pokud ano, zavolejte prosím na bezplatnou linku tísnňového volání 158 nebo kontaktujte přímo mělnické policisty na telefonním čísle 974 876 700

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, neoprávněného opatření, padělání a pozměnění  platebního prostředku a porušení domovní svobody za což hrozí trest odnětí svobody až na 2 roky.

 

Autor: kpt. Mgr. Pavel Truxa

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO KRIMI: Zloděj se vloupal do domu na Mělnicku, zatím co jeho majitelé spali! Poznáte podezřelého na záznamu? 

Comments are closed.