Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: V okrese Chomutov právě zasahují záchranáři hned u dvou střetů vlaku s osobou v kolejišti! Na místo míří i vrtulník

CHOMUTOVSKO – Hned dvě železniční neštěstí téměř ve stejný okamžik aktuálně zaměstnávají složky Integrovaného záchranného systému ČR na Chomutovsku. K jedné u nich pak míří i vrtulník leteckých záchranářů.

K prvnímu střetu osoby s vlakem došlo u obce Čejkovice u Libědic, kde se vlak střetl na železničním přejezdu s osobou v kolejišti. Bohužel ta utrpěla devastující zranění neslučitelná se životem.

FOTOGALERIE…

Ke druhému střetu pak došlo na železniční trati 140 Cheb – Chomutov v úseku Perštejn – Kadaň Prunéřov. Na místo míří záchranáři včetně vrtulníku. Okolnosti obou událostí vyšetřují policisté.

Potvrdil to mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník s tím, že k jedné události došlo u Kadaně a druhé u Klášterce nad Ohří! “ V jednom případě utrpěla osoba závažná zranění neslučitelná se životem. Ve druhém pak těžká zranění, se kterými byla transportována letecky do ústecké Masarykovy nemocnice,“ řekl reportérům agentury JV press.cz mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.

Na místě zasahují drážní hasiči.

Zjišťujeme podrobnosti…

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz