Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO KRIMI: Loupežné přepadení obsluhy kasina v Letňanech! Po lupiči policisté intenzívně pátrají

PRAHA – Nejprve předložil papírek se vzkazem, poté na obsluhu vytáhl nůž. Pomůžete ho policistům najít? 

Kriminalisté z pražské Palmovky pátrají po dosud neznámém muži, který na začátku prázdnin v Třinecké ulici v Praze 9, přepadl zaměstnankyni kasina. Nejprve obsluze předložil papírový lísteček, se vzkazem „Dej mi peníze a nic se ti nestane!“. Žena muži papírek vrátila a požádala ho, aby odešel pryč. Podezřelý, ale přitvrdil. Vytáhl z kapsy kalhot kuchyňský nůž a opakovaně po ní požadoval hotovost. Naštěstí se žena v provozovně nenacházela sama a zavolala o pomoc. Toho se podezřelý zalekl a z místa utekl.

Kriminalisté šetřením tohoto případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý muž vidět. Pokud ho poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158.

Celý případ kriminalisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Popis podezřelého: Jedná se o muže ve věku kolem 30 – 35 let, vysokého cca 165 centimetrů, silnější postavy a snědší pleti. V době loupežného přepadení měl na sobě modré tričko, modré tepláky, světlou kšiltovku a na obličeji bílou roušku.

Autor: por. Mgr. Violeta Siřišťová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz