Auto-Moto Cestování Doprava Ekologie Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Pomáháme PR Praha Reklamy Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Vedení Českých drah hledá prostřednictvím sociální sítě název pro své nové populární vlaky RegioSharků

ČESKO – Vedení Českých drah hledá prostřednictvím sociální sítě název pro své nové populární vlaky RegioSharků. Zapojit se může kdokoliv na sociální síti Českých drah a z výběru máte hned tři názvy:

RegioShark II
RegioWolf
RegioFox

Hlasovat můžete na stránkách ČD pomocí smajlíků  ZDE

„Často nám píšete, jak se budou jmenovat nové vlaky pro neelektrifikované tratě, které pro nás vyrábí výrobce PESA Bydgoszcz SA. Tyto vlaky jsou nástupci tolik populárních RegioSharků, které již z provozu určitě znáte. Tak jsme se rozhodli, že to necháme na vás,“ uvádějí České dráhy.

Nové vlaky jsou samozřejmě klimatizované, bezbariérové a nabízejí všechny prvky jako jsou zásuvky 230 V a USB včetně připojení. Součástí interiéru bude samozřejmě také prostor pro převoz kol a kočárků.

 

Zdroj: České dráhy

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAUJALO NÁS: Vedení Českých drah hledá prostřednictvím sociální sítě název pro své nové populární vlaky RegioSharků

Comments are closed.