Finance Jihomoravský Kultura Pomáháme PR Reklamy Technika Tipy na výlet Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

NAPSALI JSTE NÁM: STYL – KABO 2022 letos v komornějším stylu

BRNO – Pavilon P brněnského výstaviště je do 22.srpna dějištěm mezinárodního veletrhu STYL-KABO 2022. V letošním roce doznal několika změn, tou první největší změnou je tak zvaně vše v jednom pavilonu. Druhou změnou, že je z větší části určený odborné a obchodní veřejnosti. Nechybí ale tradiční módní přehlídky, přednášky a workshopy.

Nejrůznější české a zahraniční značky, spodní prádlo, noční prádlo, trika, svetry, bundy, kostýmky, obleky, ale také obuv, deštníky, kabelky, tašky, batohy a doplňky všeho druhy.

Sobotním módním přehlídkám vévodila česká značka CITY ZEN, která vyvinula triko na kterém není vidět pot, odolá špíně a snižuje zápach. Zájem vzbudila také značka VEBA svými rychleschnoucími barevnými župany. Pozornost upoutal také ATELIÉR DONÁT a to nejen svými barevnými kousky. Obrovský zájem vzbudila i HELENA BEDRNOVÁ, která ve svých kolekcích kloubí to, co současný zákazník potřebuje. Nechyběly značky jako PLEAS, SABATTI a FABOS, LEVEL PRO, ADOLF NYTRA, H & D, MARCO MORALLI, AFELI a OPTIK KROUMAN.
CUSTOMIZACE JAKO TREND – přednáška české firmy VASKY v sobotní programu nechyběla.

FOTOGALERIE…

PRAVIDLA STYLU – přednáškový workshop stylistky a módní návrhářky Kláry Klempířové se těšil velkého zájmu a to nejen žen.
STYL-KABO 2022 trvá až do 22.srpna.

Veletrh módy STYL je obchodním vrcholem módního průmyslu pro trh České republiky, Slovenska a zemí východní Evropy již od roku 1993. Vystavovatelé z více než 15 zemí světa zde nabízejí a předvádějí obchodníkům a nákupčím nové kolekce na příští sezony v jednotlivých branžích (klasická móda, volnočasová móda, dětská a těhotenská móda, spodní prádlo/plavky). Součástí veletrhu STYL je i nabídka bižuterie a oděvních doplňků. Pravidelně jsou zde zastoupeny i formou profesionálních módních přehlídek kolekce českých osobností módní tvorby i nastupující generace návrhářů.

Autor: Vlasta Vébr

One Reply to “NAPSALI JSTE NÁM: STYL – KABO 2022 letos v komornějším stylu

Comments are closed.