Krimi Moravskoslezský Pátrání Policie Složky IZS Technika vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Kriminalisté objasnili vraždu v Bělském lese v Ostravě! Čtyřicetiletý útočník tam ubodal o šest let mladšího muže

OSTRAVA – Na začátku týdne jsme informovali o prověřování případu vraždy, kdy pachatel z místa činu utekl.  Kriminalisté zjistili informace k možnému podezřelému. Jelikož se jednalo také o osobu bez přístřeší, o to bylo pátrání náročnější.  Ještě ten den však zadrželi v této souvislosti  tři osoby, se kterými činili procesní úkony.

Prověřováním kriminalistů se vyloučila u dvou ze zadržených osob účast na úmrtí poškozeného a ze zadržení byly následně propuštěny.

Ve středu 24. srpna zahájila vrchní  komisařka trestní stíhání 34letého muže ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Obviněný měl v noční době ze dne 22. na 23. 8. 2022 v Ostravě v Bělském lese, po vzájemné slovní rozepři a fyzické potyčce, napadnout 40letého poškozeného.

Způsobil mu bodná a bodnořezná poranění, kterým poškozený na místě podlehl. Obviněnému hrozí trest odnětí svobody ve výši od deseti do osmnácti let.  Kriminalisté podali podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby.

Autor: mjr. Bc. Pavla Jiroušková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Kriminalisté objasnili vraždu v Bělském lese v Ostravě! Čtyřicetiletý útočník tam ubodal o šest let mladšího muže

Comments are closed.