Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický pieta Plzeňský Praha smutná zpráva Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

PIETA: Veřejné poslední rozloučení se zesnulou zpěvačkou Hanou Zagorovou se uskuteční dnes na jevišti Divadla Kalich

PRAHA – Poslední rozloučení se zesnulou zpěvačkou Hanou Zagorovou, která zemřela v pátek dopoledne, se uskuteční dnes v Divadle Kalich, a to od 11.00 do 17.00 hodin. Informoval o tom zpěvaččin manžel Štefan Margita.

„Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří vyjádřili a vyjadřují soustrast s odchodem mé nejmilovanější manželky a vámi milované Hanky. Ani nedokáži vyjádřit slovy, jak moc mě vaše podpora v těchto těžkých chvílích pomáhá,“ napsal Štefan Margita.

Pro ty, kteří měli a mají Hanku rádi a chtějí se s ní přijít rozloučit osobně, budou mít příležitost ve středu 31. 8. 2022 v DIVADLE KALICH od 11 do 17 hodin. Hanka se do Kalichu ráda vracela a bude zde za nedlouho uveden muzikál z jejích písní Biograf láska.

„Hanka si vždy moc vážila vaši přízně a největší radost by jí udělalo, když si na ní vzpomenete při její písničce.“

Ze srdce vám děkuji za podporu.♥️

Štefan

INFORMACE K PIETNÍM U AKTU: Vážení diváci, chtěli bychom vám touto cestou poskytnout bližší informace k veřejnému rozloučení s paní Hanou Zagorovou konaném dne 31. srpna 2022 od 11 do 17 hodin v prostorách našeho divadla (Jungmannova 9, Praha 1).
Příchod bude organizován Jungmannovou ulicí směrem od Národní třídy. Na místě a u výstupů z metra bude pořadatelská služba, která bude organizovat frontu. V 11 hodin bude otevřen přístup do sálu, kterým budou návštěvníci plynule procházet. Bude možno zanechat květiny. Prosíme návštěvníky, aby nepřinášeli dary. Fotografování v sále nebude z pietních důvodů povoleno. Odchod pak bude zpět do Jungmannovy ulice směrem Vodičkova.
Na místě budou připraveny kondolenční knihy.
Po skončení rozloučení na jevišti Divadla Kalich budou květinové dary převezeny na improvizované pietní místo v blízkosti vstupu vyšehradského hřbitova, kde budou umístěny do 3. 9. do večerních hodin. I sem se bude možné přijít symbolicky rozloučit s Hankou a případně i zapálit svíčku.
„Děkujeme všem, kteří si na Hanku vzpomenou při jejích písničkách.
zástupci rodiny a Divadlo Kalich.“

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz