Auto-Moto AŽD Doprava Kultura kulturní akce Pozvánka společenská akce Švestková dráha Technika tip redakce Tipy na výlet Turistika Ústecký vlak Z domova Zajímavosti železnice Zprávy podle krajů

POZVÁNKA: Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní 2022 je tu!

TŘEBÍVLICE – Dnes v pravé poledne začíná tradiční Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní.

Také letos si tak můžete na třebívlickém náměstí i v zámeckém parku  poslechnout oblíbené hudební interprety a zpříjemněte si tak poslední letní dny na Hudebním festivalu Švestkové dráhy a Třebívlickém vinobraní. Kulturní akce, kterou tradičně pořádá společnost AŽD Praha, se skuteční v zámeckém parku a na Komenského náměstí v Třebívlicích.

Vystupující na STAGE PARK
(Park u zámku v Třebívlicích):
13:00 Slza
15:00 Kateřina Marie Tichá
17:00 Lucie Vondráčková
19:00 Rybičky 48
21:00 Divokej Bill

Vystupující na STAGE NÁMĚSTÍ
(Komenského nám. Třebívlice):
12:00 Myš a Maš
14:00 Trilobit
16:00 Kristína
18:00 Poletíme?
20:00 Poetika

Vstupné je 300 Kč, při dopravě vlakem Švestkové dráhy 150 Kč, případně si můžete vyjezdit volný vstup. Děti do 120 cm a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma.

Vyjezdi si volný vstup
Věrnostní program „Vyjezdi si volný vstup“ probíhal od 1. dubna 2022 do 9. září 2022 každý den, a to v celé délce linky U10 (Litoměřice horní nádraží – Most a zpět). Věrnostní program neprobíhá v rámci náhradní autobusové dopravy.

Počet věrnostních karet je celkově početně omezen. V rámci pravidelných jízd není počet karet na osobu omezen. Během jedné jízdy vlakem však může cestující obdržet pouze jednu kartu nebo samolepku, obojí je možné získat na vyžádání u průvodčích. Věrnostní karta je přenosná.

Karta s 20 samolepkami, které musí být řádně vylepené, slouží jako volná vstupenka na hudební festival. Stačí ji předložit v den konání festivalu (10. září 2022) na pokladnách a poté cestující obdrží pásku pro volný vstup.

Více informací o festivalu a jízdní řád vlaků najdete na www.svestkovadraha.cz.

Autor: Honza Vraný
a Švestková dráha

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “POZVÁNKA: Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní 2022 je tu!

Comments are closed.