HZS Jihomoravský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME / KRIMI: Při pokusu o sebevraždu ohrozil osmačtyřicetiletý cizinec na ubytovně na Hodonínsku několik lidí

HODONÍNSKO – Případem nezdařeného pokusu o sebevraždu se od sobotního rána zabývají hodonínští kriminalisté. Ti vyrazili do Bzence krátce poté, kdy zde byl nahlášen požár místní ubytovny.

Zanedlouho pak na místě policisté zjistili, že osmačtyřicetiletý zde ubytovaný cizinec se měl ve svém pokoji pokusit o sebevraždu. Nejprve se ale nezjištěným předmětem sebepoškodil, aby následně i uvnitř místnosti navíc založil i velký oheň.

Silný požár okamžitě zachvátil veškeré vybavení pokoje, kdy se na společnou chodbu budovy linul silný toxický kouř. Do bezpečí se tak muselo postupně dostat na šest desítek osob. Kromě podezřelého nebyl naštěstí nikdo další zraněn. Škoda byla předběžně vyčíslena na čtyři sta tisíc korun.

FOTOGALERIE…

Čin je v současné době prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu obecného ohrožení, kdy podezřelému muži v případě uznání vinny hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi.

Autor: por. Petr Vala

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME / KRIMI: Při pokusu o sebevraždu ohrozil osmačtyřicetiletý cizinec na ubytovně na Hodonínsku několik lidí

  1. Pingback: best site

Comments are closed.