Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Středočeský Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Na dálnici D1 ve směru na Prahu při třech nehodách vyhasly v noci na dnešek dva lidské životy…

STŘEDOČESKÝ KRAJ – Až do dnešních brzkých ranních hodin na dálnici D1 ve směru na Prahu zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému u tragické nehody! Došlo tam hned ke třem nehodám, při kterých zemřeli dva lidé.

Všechny nehody se staly na dálnici D1, v úseku 67. až 68. kilometru, ve směru na Prahu a byly nahlášeny krátce před půlnocí. První nehodu měli policisté oznámenou ve 23.20 hodin jako střet nákladního vozidla s osobním – Škodou Fabií. Na místě pak zůstal pouze řidič osobního vozu (cizinec), který auto odstavil v levém jízdním pruhu, vystoupil z vozu a začal zastavovat provoz. To se mu ale stalo osudným. Při tomto manévru jej srazil řidič dodávky, která se následně převrátila na bok. I přesto, že se sraženému muži snažili pomoci policisté z dálničního oddělení Bernartice a použili i přístroj AED, cizinec na místě zemřel.

FOTOGALERIE…

Třetí nehoda, oznámená ve 23.34 hodin, měla souvislost s předešlou, kvůli které se na dálnici začaly tvořit kolony. Do ní zastavoval také řidič osobního vozidla Honda. Na to již nestačil zareagovat za ním jedoucí řidič dodávky a zezadu do osobního vozu narazil, čímž osobní vůz odhodil na nákladní soupravu s přívěsem. Uvnitř osobního vozu Honda vyhasl bohužel další život, a to spolucestující na zadním sedadle. Řidič i spolujezdec v tomto voze utrpěli zranění těžká.

Policisté, hasiči i záchranáři pracovali na místě až do brzkých ranních hodin. Provoz se podařilo obnovit až krátce před pátou hodinou ranní.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Na dálnici D1 ve směru na Prahu při třech nehodách vyhasly v noci na dnešek dva lidské životy…

  1. Pingback: auto swiper

Comments are closed.