Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Jihočeský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Plné ruce práce měli o víkendu také hasiči a záchranáři v Jihočeském kraji! Zasahovali společně u devíti nehod

JIHOČESKÝ KRAJ – Plné ruce práce měli o víkendu také hasiči a záchranáři v Jihočeském kraji. O víkendu jsme zasahovali u šesti nehod. V sobotu to byly dva úklidy v Kamenném Újezdu a Přísečné. Obě nehody byly bez zranění.

„Zajímavější“ nehody se pak staly v neděli“

V noci na neděli se zranilo 9 osob u nehody u obce Hamr. Třeboňští hasiči u nehody spolupracovali se zdravotníky LZS a osádkami několika sanitek ZZS.

V neděli nad ránem pak českobudějovická jednotka zasahovala u nehody osobního auta u Čejkovic. Auto skončilo převrácené v rybníce Horní Machovec, řidič čekal na hasiče již na silnici. V rybníce bylo okolo půl metru vody. Hasiči v suchém obleku zkontrolovali, že ve voze není ještě někdo jiný. Poté jeřábem auto otočili zpět na kola a vytáhli na břeh.

FOTOGALERIE…

Další nedělní nehoda se stala v podvečer v Bavorově, kde narazilo auto do domu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Hasiči ze strakonické stanice prověřili, že zde nahrozí žádné nebezpečí požáru nebo úniku provozních kapalin. Odtah si vyřešil sám řidič.

K poslední nehodě pak vyjeli táborští hasiči o obci Opařany, kde narazilo auto do stromu. Nehoda se obešla bez vyproštění.

Zdroj: HZS Jihočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “Plné ruce práce měli o víkendu také hasiči a záchranáři v Jihočeském kraji! Zasahovali společně u devíti nehod

Comments are closed.