Krimi Pátrání Plzeňský Policie Složky IZS Technika vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VRAŽDA: Kriminalisté v Plzni vyšetřují případ zavražděného muže, jehož tělo bylo objeveno na ulici na Borech

PLZEŇ – Přímo na ulici v městské části Bory v Plzni bylo včera před půlnocí nalezeno tělo zavražděného muže! Po pachateli kriminalisté intenzívně pátrají. Neznají ale ani totožnost zavražděného…

Intenzivně tak kriminalisté plzeňské policie pátrají po pachateli tohoto trestného činu a pracují i na zjištění totožnosti oběti.

Včera krátce před půlnocí jsme přijali oznámení o nálezu muže bez známek života v plzeňské městské části Bory. Při ohledání koronerem byly zjištěny na těle zemřelého muže známky cizího zavinění.

Případ si tedy převzali krajští kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy a nařídili provedení soudní pitvy.

„Intenzivně pracujeme na zjištění všech okolností a vypátrání pachatele tohoto závažného činu. Totožnost oběti nám není prozatím také známa. Bližší informace z taktického hlediska, tedy s ohledem na to, aby nedošlo ke zmaření skutečností důležitých pro trestní řízení, není možné v tuto chvíli k případu poskytnout,“ dodává mluvčí plzeňských policistů mjr. Mgr. Pavla Burešová.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz