HZS Krimi Policie Složky IZS Středočeský Technika vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Za trojnásobnou vraždou a následnou sebevraždou v rodinném domě v Měšicích u Prahy jsou partnerské neshody

MĚŠICE U PRAHY – Za trojnásobnou vraždou a následnou sebevraždou v rodinném domě v Měšicích u Prahy jsou podle kriminalistů s největší pravděpodobností partnerské neshody! V domě policisté s hasiči nalezli dva dospělé a dvě děti bez známek života!

Nařízená soudní pitva prokázala, že všechny osoby zemřely na střelná poranění. Třiačtyřicetiletý otec rodiny postupně zastřelil 2 nezletilé děti, 39letou manželku a následně svou legálně drženou zbraň obrátil proti sobě.

Po násilném vstupu do rodinného domu ze strany policistů a hasičů byly na místě nalezeny 4 osoby bez známek života. Jednalo se o 2 dospělé osoby a 2 nezletilé děti.

Dle předběžných zjištění středočeských kriminalistů došlo na místě tragické události k trojnásobné vraždě s následnou sebevraždou. Podle prvotních šetření byly motivem vraždy a následné sebevraždy partnerské neshody.

Autor: por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
Policie ČR
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “AKTUALIZUJEME: Za trojnásobnou vraždou a následnou sebevraždou v rodinném domě v Měšicích u Prahy jsou partnerské neshody

  1. Pingback: fiwfans
  2. Pingback: Trustbet

Comments are closed.