Auto-Moto Doprava Dopravní podnik HZS Krimi Policie Praha Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Po střetu s tramvají ve Vinohradské ulici v Praze museli hasiči jednu ženu z auta vyprostit

PRAHA – Složky Integrovaného záchranného systému ČR zasahovaly včera večer v pražské ulici Vinohradská u nehody tramvaje a osobního vozu. Automobil se po nárazu převrátil na střechu v kolejišti.

Zraněnou ženu hasiči vyprostili za několik minut, druhá osoba z vozidla vystoupila sama, obě zraněné osoby pak byly předány do péče záchranářů. V tramvaji cestovalo asi 50 osob.

Vyproštěná žena cca 20let utrpěla zlomeninu HK a DK, úraz hlavy a pohmožděniny. Druhá žena také okolo 20ti let měla úraz hlavy, pohmožděný hrudník. Řidič vyvázl bez zranění. Obě ženy byly se středně závaznými poraněními převezeny do FNKV.

Vážná dopravní nehoda vozidla, které skončilo na střeše na tramvajových kolejích a za jehož volantem seděl muž pod vlivem alkoholu a drog, komplikovalo dopravu u Vinohradského hřbitova v Praze 10.

FOTOGALERIE…

Řidič z havarovaného auta je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až tři roky vězení

Okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté.

Autor: redakce
Zdroj: HZS Praha
ZZSHMP a policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz