Krimi LZS Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Středočeští policisté intenzívně pátrají po houbařce, která včera odešla z chaty v obci Medonosy na Mělnicku do přilehlých lesů na houby a dosud se nevrátila!

MEDONOSY – Středočeští policisté intenzívně pátrají po Monice Mayerové z Prahy. V pátek odpoledne, kolem třetí hodiny, odešla z chaty v obci Medonosy na Mělnicku do přilehlých lesů na houby. Doposud se ale nevrátila, a proto se manžel krátce před osmou hodinou večer obrátil na policisty.

Paní Mayerová trpí sklerózou, jinak je ale fyzicky poměrně zdatná, netrpí žádnou nemocí, nebere léky. Mobilní telefon u sebe nemá. Na sobě měla mít kostkovanou košili a černé legíny.

Po paní Mayerové pátrají desítky policistů nejen ze Středočeského kraje, ale i z Ústeckého a Libereckého. Do pátrání je zapojena i Letecká služba PČR. Pokud ženu uvidíte, kontaktujte prosím linku 158.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Středočeští policisté intenzívně pátrají po houbařce, která včera odešla z chaty v obci Medonosy na Mělnicku do přilehlých lesů na houby a dosud se nevrátila!

  1. Pingback: Check it out here

Comments are closed.