Kultura kulturní akce Pomáháme Pozvánka společenská akce Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

POZVÁNKA: Móda a hvězdy v Mostě již tuto neděli pomohou dětem díky tradiční velkolepé charitativní módní přehlídce

MOST – Tradiční charitativní módní přehlídka Móda a hvězdy pro děti z Klokánku v Teplicích a pro děti z dětského domova ve Vysoké Peci na Chomutovsku a Nadační fond Veroniky Kašákové se po odmlce uskuteční již tuto neděli 16. října v mosteckém divadle od 18.00 hodin.

Tradiční módní show pořádá opět mostecký Svatební salon Delta v čele s jeho majitelkou Petrou Vyoralovou. Pořadem bude provázet populární herec David Gránský a moderátor Karel Kašák.

Redakce agentury JV Press je i letos jedním z hrdých mediálních partnerů celé charitativní akce. Budeme přímo na místě pro Vás připravovat zajímavé video reportáže… A tímto Vás srdečně zveme na bezesporu nejlepší kulturní módní show letošního roku na Mostecku.

Vstupné na charitativní přehlídku v Mostě je 300 korun. Také letos bude mít fotodokumentaci na starost profesionální tým ReNi creative. Ten ostatně stojí za povedeným plakátem i na letošní ročník. Stejně jako v loňském roce budete i VY moci přispět potřebným, zakoupením své vlastní tištěné fotografie právě u partnera akce WhiteBox.

 

Těšíme se tak opět na viděnou…

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz