Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Jihočeský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika vlak Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železnice Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Řidič osobního automobilu nepřežil dnes v podvečer střet s vlakem na železničním přejezdu u Malšic na Táborsku!

TÁBORSKO – Řidič osobního automobilu nepřežil dnes v podvečer střet s vlakem na železničním přejezdu u Malšic na Táborsku! Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů.

K tragické železniční nehodě došlo dnes po půl osmé večer, kdy se na železničním přejezdu u Malšic na Táborsku střetla vlaková souprava s osobním automobilem. Po střetu zůstal řidič v havarovaném autě zaklíněn a v bezvědomí. Muž podle záchranářů utrpěl mnohačetná zranění neslučitelná se životem!

FOTOGALERIE…

Svědci nehody se podle záchranářů snažili poskytnout těžce zraněnému řidiči první pomoc, na kterou následně navázali přivolaní záchranáři. „I přes veškerou naši snahu a maximální resuscitační péči muž svým mnohačetným poraněním na místě podlehl,“ dodává mluvčí jihočeských záchranářů PhDr. Zuzana Fajtlová, DiS.

Okolnosti tragické železniční nehody i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Autor: redakce
Foto: Pavel Vilímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Řidič osobního automobilu nepřežil dnes v podvečer střet s vlakem na železničním přejezdu u Malšic na Táborsku!

  1. Pingback: pls cosmetics

Comments are closed.