HZS Karlovarský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Po ranním rozsáhlém požáru je prodejna v Chodově na Sokolovsku zcela zničená!

CHODOV NA SOKOLOVSKU – Po ranním rozsáhlém požáru je prodejna v Chodově na Sokolovsku zcela zničená! Při požáru naštěstí nebyl nikdo zraněn…

Na místě probíhá vyšetřování příčiny požáru a vyhledávání a likvidace skrytých ohnisek. Odpoledne zveřejníme ucelenou zprávu ze zásahu hasičů. Jak jsme již informovali v Chodově na Sokolovsku od páté hodiny ranní hoří prodejna potravin.

FOTOGALERIE…

Na místě zasahuje patnáct hasičských jednotek ze III. stupně požárního poplachu. Požár zasáhl celou prodejnu, plameny následně poškodily i několik zaparkovaných aut.

Kriminalisté se spolupodílí na šetření požáru obchodního domu v Chodově na Sokolovsku, ke kterému došlo dnes v ranních hodinách. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

Na místo byl povolán i služební pes vycvičený na vyhledávání akcelerantů. Celková škoda byla prozatím odhadnuta na částku kolem 48 milionů korun.

Autor: redakce
Zdroj: HZS Karlovarského kraje
a Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz