Horská služba ČR Krimi Moravskoslezský Policie Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Turistika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Čtyřiapadesátiletý muž uklouzl a spadl v oblasti Velkého Javorníku z velmi prudkého svahu! Na místě zemřel

BESKYDY – Smutná událost dnes v podvečer v Beskydech. Kolem 17 hodiny přišla Horské službě výzva, že v oblasti Velkého Javorníku spadl čtyřiapadesátiletý muž z velmi prudkého svahu a nejeví známky života.

Zatímco muže začali resuscitovat turisté, kteří pád zaregistrovali, na místo ihned vyrazili horští záchranáři. Ukázalo se, že muž uklouzl a padal velmi prudkým svahem 30 – 50 metrů.

Zatímco dva horští záchranáři od turistů přebrali resuscitaci, další se vydal pro lékaře záchranky, kterého posléze dovezl na místo události. Bohužel ani rychlá pomoc jak od turistů, tak od záchranářů a zdravotníků nebyla úspěšná.

Muž utrpěl rozsáhlá zranění neslučitelná se životem a lékař záchranky na místě konstatoval smrt. Je nám to velmi líto. Dávejte na sebe nejen na horách pozor!

Zdroj: Horská služba ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Čtyřiapadesátiletý muž uklouzl a spadl v oblasti Velkého Javorníku z velmi prudkého svahu! Na místě zemřel

  1. Pingback: duurzaam speelgoed

Comments are closed.