Auto-Moto Doprava HZS Krimi Plzeňský Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika vlak Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železnice Zprávy podle krajů

KRIMI: Vlak se u obce Svržno na Domažlicku střetl a usmrtil stádo pěti koní!

SVRŽNO – Na železniční trati u obce Svržno na Domažlicku došlo ke střetu osobního vlaku s koňmi. Na místě zahynulo pět koní. 

V neděli krátce po patnácté hodině bylo na tísňovou linku 158 přijato oznámení, že na železniční trati u obce Svržno na Domažlicku došlo ke střetu osobního vlaku s koňmi.

FOTOGALERIE…

Na místo se dostavili policisté z obvodního oddělení Poběžovice, poběžovičtí dobrovolní hasiči a profesionální hasiči. Šetřením bylo zjištěno, že stádo koní se pohybovalo v blízkosti železniční trati a místo toho, aby se koně před vlakem rozutekly, běžely naopak proti němu, čímž došlo ke střetu a k usmrcení celkem pěti koní.

Ve vlaku, který jel ve směru od obce Svržno na obec Újezd sv. Kříže, v té době cestovalo šest osob, čtyři cestující a dvě osoby jako obsluha vlaku. Při střetu nedošlo ke zranění osob. Na místo se dále dostavila inspekce Českých drah, která si celou věc převzala. Případ evidují poběžovičtí policisté.

Autor: por. Barbora Šmaterová, DiS.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: Vlak se u obce Svržno na Domažlicku střetl a usmrtil stádo pěti koní!

  1. Pingback: bonanza178 rtp

Comments are closed.