Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Při včerejším čelním střetu osobního automobilu s kamionem u Hostomic na Teplicku zemřel jeden člověk

HOSTOMICE – Na několik hodin uzavřela včerejší tragická nehoda hlavní silniční tah I/13 z Bíliny do Teplic, kde se v zúžení u Hostomic střetlo osobní auto s kamionem. Jak jsme včera již informovali při nehodě jeden člověk zemřel.

Včera krátce před půl jedenáctou dopoledne vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Bílina a dobrovolní hasiči JSDHO Hostomice k dopravní nehodě osobního vozu, který se čelně střetl s kamionem.

K nehodě došlo na silnici I/13 u Hostomic. Hasiči společně se záchranáři na místě události prováděli resuscitaci osoby, která cestovala v osobním voze. I přes veškerou snahu záchranářů a hasičů, osoba svým zraněním podlehla. Silnice I/13 mezi Bílinou a Teplicemi byla v době vyšetřování nehody zcela uzavřena.

Okolnosti smrtelné nehody tak i nadále vyšetřují kriminalisté teplické policie.

Zdroj: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz