Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Krajští kriminalisté vyšetřují sexuálně motivovaný trestný čin, ke kterému došlo v žateckém parku a hledají svědky

ŽATECKO – Krajští kriminalisté vyšetřují sexuálně motivovaný trestný čin, ke kterému došlo v polovině října v žateckém parku. Týden po činu kriminalisté zadrželi 34letého muže, který byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu znásilnění ve stadiu pokusu, obviněný je stíhán vazebně.

V souvislosti s tímto případem, ke kterému došlo v Žatci ve středu dne 19. října mezi 14. a 15. hodinou odpoledne nedaleko křižovatky ulic Husova a Boženy Vikové Kunětické, žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po možném svědkovi této události.

Jedná se o muže kolem třiceti let, který v přilehlém parku venčil psa plemene americký stafordšírský teriér. Pes měl být celý bílý s černým flekem na zadní části těla a v kohoutku byl vysoký přibližně 60 cm.

„Žádáme majitele psa odpovídajícího popisu, případně obyvatele Žatce, kteří znají ze svého okolí majitele bílého staforda, nebo další svědky, kteří se v inkriminované době pohybovali na místě činu a v jeho okolí a mohli by k případu sdělit jakékoliv relevantní informace, aby se s tímto svědectvím obrátili na linku 158.“

Autor: mjr. Daniel Vítek
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz