Krimi Policie Praha Složky IZS Technika vražda YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VIDEO: Kriminalisté dopadli vraha, který pobodal na Černém Mostě v Praze muže!

PRAHA – V souvislosti s násilným trestným činem, při kterém zemřel třicetiletý muž, zadrželi kriminalisté krajského ředitelství, několik hodin po činu, ve spolupráci s kolegy ze speciální pořádkové jednotky podezřelého z trestného činu vražda. 

Od včerejšího večera pracují kriminalisté z 1. oddělení na objasnění okolností trestného činu, který se odehrál v ulici Bryksova na Černém Mostě v Praze a je kvalifikován jako vražda. Případ začal kolem sedmnácté hodiny, kdy operátor linky 158 přijal oznámení o nálezu muže bez známek života na silnici. Na místo okamžitě vyrazily policejní hlídky a výjezdová skupina kriminalistů, zatímco policisté prvosledových hlídek uzavřeli příjezdové komunikace, kriminalisté začali s ohledáním místa činu. Na základě provedeného šetření se kriminalisté dostali na stopu podezřelého, který byl přibližně po třech hodinách od skutku nalezen na několik kilometrů vzdálené čerpací stanici. Se zadržením jim poté pomohli kolegové ze speciální pořádkové jednotky.

Ve věci probíhají další úkony trestního řízení. Pětadvacetiletý muž je v tuto chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu vražda, za což mu v případě odsouzení hrozí až výjimečný trest.

Autor: por. Mgr. Jan Rybanský

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO: Kriminalisté dopadli vraha, který pobodal na Černém Mostě v Praze muže!

  1. Pingback: devops consultancy

Comments are closed.