Krimi Moravskoslezský Policie Složky IZS Technika vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Brutální vraždu osmnáctiletého varhaníka v kostele v Bašce na Frýdecko-Místecku má na svědomí dvacetiletý muž

FRÝDECKO-MÍSTECKO – Krajští kriminalisté i nadále vyšetřují násilný trestný čin, při kterém byl zavražděn 18letý mladík v kostele v Bašce na Frýdecko-Místecku. O brutální vraždě mladého varhaníka jsme již aktuálně také informovali. 

Ve večerních hodinách kriminalisté zadrželi podezřelého 20letého muže, kterého včera vrchní komisař obvinil ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Je mu kladeno za vinu, že ve středu měl přijít do kostela v době, kdy zde poškozený prováděl údržbu varhan, a  po předchozím uvážení jej měl z osobních důvodů opakovaně fyzicky napadnout.

Způsobil mu zranění, kterým poškozený mladík na místě podlehl. „V následujících hodinách bude podán podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby.  Hrozí mu trest odnětí svobody až do výše dvaceti let,“ dodala policejní mluvčí mjr. Bc. Pavla Jiroušková.

Zavražděného chlapce přímo v kostele nalezli jeho rodiče, kdež se nevrátil domů, vydali se ho hledat. V kostele pak nalezli ubodaného mladíka v tratolišti krve bez známek živote! Hrůzný nález okamžitě oznámili policistům…

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz