charita charitativní turnaj Finance Kultura kulturní akce Pomáháme Školní okénko společenská akce Sport Technika tip redakce Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Startuje jubilejní 10. ročník charitativního turnaje Lokomotif Cup 2022 a opět pomůže nemocným dětem

ÚSTÍ NAD LABEM – Jubilejní 10. ročník oblíbeného charitativního turnaje Lokomotif Cup 2022, na kterém nejde ani tak o výsledky, ale hlavně se v předvánočním čase sejít, poklábosit, vypít pár škopků (rozuměj sudů) a podpořit dobrou věc startuje právě dnes od 8.00 hodin v tělocvičně Speciální základní školy, Mateřská školy a Praktické školy v ulici Pod Parkem v Ústí nad Labem.

Veškerý výtěžek z turnaje (včetně startovného družstev, tomboly a občerstvení) putuje i letos na konto Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením (SPMP), na pomoc dětem s handicapem.

Celá akce je součástí charitativního projektu GÓLY PRO DĚTI. Charitativní turnaj i letos pořádá Futsalový oddíl FC Lokomotif Ústí nad Labem. Na letošním 10. ročníku charitativního turnaje Lokomotif Cup opět proběhne tzv. Plyšákománie. Podívejte se prosíme doma, jestli se vám nebo vašim dětem doma neválí plyšáci, které už nepotřebujete. Přineste je na turnaj…

TĚŠIT SE MŮŽETE:

Parádní futsalové bitvy
Tombola o skvělé ceny
Exhibiční utkání dětí z místní školy
Skákací hrad pro děti (v doprovodu)
Plyšákománie (sbírka plyšáků)
Občerstvení na místě…

Jubilejní 10. ročník charitativního turnaje, na kterém opravdu nejde o výsledky, ale o to pobavit se, vidět se před Vánocemi a pomoci dobré věci. Veškerý výtěžek z turnaje i letos putuje na konto Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením.

Po skončení turnaje pořadatelé připravili Charitativní taneční zábavu, která se koná u příležitosti 10. ročníku projektu GÓLY PRO DĚTI… Zábava startuje v sobotu 17. prosince od 20.00 hodin na tanečním sále v Horizontu (1. patro). Těšit se můžete na kapelu Fonotest, bohatou tombolu, dražbu podepsaného dresu, malé občerstvení a slavnostní předání šeku. (dress code: Neformální)

Vstupné je 300 korun. Vstupenky zakoupíte na: www.smsticket.cz a v kavárně v Albertu na Severní Terase v Ústí nad Labem.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz