Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO KRIMI: Pomozte při pátrání po muži podezřelém z loupeže na čerpací stanici v Lounech… Poznáváte lupiče na záběrech?

LOUNSKO – Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci. Poznáváte muže na fotografiích a záběrech? Ozvěte se. 

V pondělí 12. prosince 2022 po 20:00 hodině vstoupil do prodejny čerpací stanice v Lounech v ulici Husova neznámý muž a pod pohrůžkou použití střelné zbraně požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. Obsluha spolupracovala a muž následně z prodejny ve spěchu odešel. Během této násilné majetkové trestné činnosti nebyl nikdo zraněn.

Lounští kriminalisté na případu okamžitě začali pracovat. Nyní se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po totožnosti osoby na fotografiích a záběrech.

Podle získaných informací se jedná o muže, který byl oblečen do černé bundy s bílým lemováním. Viditelným markantem jsou žluté reflexní klíny, které se nacházejí po bocích bundy. Ve stejné barvě jsou i zalamované okraje kapes. Dále byl oblečen do tmavých kalhot či tepláků a obut do tmavé obuvi.  Muž měl na obličeji tmavý šátek, na hlavě černou čepici překrytou kapucí a na rukou měl černé rukavice.

Veškerá oznámení týkající se totožnosti muže na přiložených fotografiích a záběrech i jakékoli informace k případu přijmeme prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo na nejbližší policejní služebně. Všechny takto získané skutečnosti mohou kriminalistům významným způsobem přispět k objasnění skutku.

FOTOGALERIE…

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu loupeže, za který může pachateli v případě dopadení a následného odsouzení hrozit trest odnětí svobody od dvou do deseti let.

Autor: por. Mgr. Kamil Marek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz