Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ TRAGÉDIE: Mladý řidič nepřežil na Strakonicku náraz do stromu!

STRAKONICKO – Tragická nehoda osobního automobilu na silnici číslo I/20 ve směru Libějovice – Černěves na Strakonicku uzavřela po šesté hodině ranní v uvedeném úseku dopravu. Mladý řidič nezvládl na kluzké silnici řízení a s autem narazil do stromu.

Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů. Ve voze jel pouze řidič, který po příjezdu záchranářů byl v bezvědomí a následně u něho došlo k selhání životních funkcí. Záchranáři mu poskytli maximální resuscitační péči trvající desítky minut, bohužel i přes veškerou snahu záchranářů na místě svým vážným zraněním mladý řidič podlehl.

FOTOGALERIE…

Z důvodu vyšetřování tragické dopravní nehody bude přibližně do dnešní 10.00 hodin uzavřena silnice číslo I/20 ve směru Libějovice – Černěves na Strakonicku. Okolnosti tragické nehody i nadále na místě vyšetřují policisté.

Autor: Honza Vraný
Foto: Pavel Vilímek
a Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUÁLNĚ TRAGÉDIE: Mladý řidič nepřežil na Strakonicku náraz do stromu!

  1. Pingback: youtube niches

Comments are closed.