Krimi Městská policie Pátrání Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté intenzívně pátrají po pohřešovaném 20letém muži, který byl naposledy viděn 1.ledna v Krhanicích na Benešovsku u vyhlídky Sekaná Skála

BENEŠOV – Benešovští policisté od včerejšího odpoledne pátrají po pohřešovaném 20letém Lukáši Hronovi z Jílového u Prahy. Jeho pohřešování oznámil rodinný příslušník, který ho naposledy viděl 1. ledna 2023 v 17. hodin, a to v obci Krhanice část Horní Požáry na Benešovsku, v Hornopožárském lese u vyhlídky Sekaná Skála.

Zde se rozloučili s tím, že domu dorazí později, do bydliště v Jílovém u Prahy se ale mladík již nevrátil. Místo v okolí vyhlídky a místní lesy velmi dobře zná, často sem jezdí s přáteli trempovat.

Vzhledem k tomu, že se do současné doby nestalo, že by se pohřešovaný nevrátil domů, obává se rodina i jeho přátelé o jeho zdraví a život. Pohřešovaný je střední postavy, má plavé vlnité vlasy, modré oči a naposledy byl oblečen do pruhovaného trička s krátkým rukávem a černých kalhot.

Dnes 3. ledna měl nastoupit do školy v Praze, kde studuje, tam se ale nedostavil. Do pátrací akce policisté již včera zapojili i Leteckou službu a místo propátrali vrtulníkem. I dnes probíhá rozsáhlá pátrací akce v okolí vyhlídky, do které je zapojeno na tři desítky policistů, 4 psovodi se služebními psy a po pohřešovaném pátrají i jeho přátelé. Bohužel, zatím bezvýsledně.

Pokud jste pohřešovaného Lukáše někde viděli nebo máte jakékoliv informace, které by policistům mohly pomoci s pátráním, ozvěte se prosím na linku 158. Za pomoc předem děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz