Krimi Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Skvělá blesková práce mladoboleslavských policistů: Za loupež na benzínové čerpací stanici muži hrozí až 10leté vězení

MLADOBOLESLAVSKO – Přesně třičtvrtě hodiny od nahlášení loupeže na benzínové čerpací stanici trvalo mladoboleslavským policistům dopadnout podezřelého muže. Za takto krátký čas se policistům podařilo 44letého muže vypátrat a zadržet.

K celé události došlo ve včerejších podvečerních hodinách, konkrétně před 19. hodinou, na benzínové čerpací stanici v Kosmonosech, kam vstoupil muž, který z kapsy vytáhl nůž a vyžadoval po obsluze vydání částky 1000 korun a cigaret, což obsluha odmítla. Muž následně naléhal, ale i tak obsluha požadované odmítla vydat. Podezřelý pak z místa odešel s nepořízenou.

Okamžitě po nahlášení začali policisté po podezřelém muži pátrat a netrvalo dlouho a vypátrali ho v Mladé Boleslavi, kde jej následně zadrželi a převezli na policejní služebnu k dalším úkonům.

Dnešního dne kriminalisté 44letého muže, který měl doposud čistý trestní rejstřík, obvinili a zahájili trestní stíhání pro trestný čin loupeže.

V případě prokázání viny hrozí obviněnému až 10letý trest odnětí svobody. Trestní stíhání muže je vedeno na svobodě.

Autor: por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz